Brauklė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Brauklė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, pastebimai modelio darbuotojų ir atlyginimų aspektais atsirado bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. duomenų apžvalgoje Bendrovė turėjo 20 darbuotojų, kurie per metus gerokai išaugo - 42,9 %. Per tą laiką vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 829 eurai per metus, o per metus jis šiek tiek sumažėjo (0,4 proc.).

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė darbuotojų stiprumo nuosmukį. Jame dirbo 19 darbuotojų, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 5,0 proc. Tuo pat metu darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 10,6 proc., o vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 917 eurų.

Tačiau kitais metais, t. y. r ist. , gruodžio 31, 2023, pavaizduotas dramatiškas pokytis Bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, smarkiai sumažėjo 68,4 %, o Bendrovėje liko tik 6 darbuotojai. Nepaisant to, kad sumažėjo darbuotojų skaičius, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo minimaliai - 5,0 proc. ir sudarė 872 eurus per metus.

Apibendrinant galima teigti, kad pradiniame etape Bendrovės darbuotojų bazė plėtėsi, o kitais metais ji staiga pasikeitė. Iš pradžių atlyginimai reikšmingai nepasikeitė, o antraisiais metais padidėjo. Tačiau, nepaisant to, kad darbuotojų skaičius trečiaisiais metais gerokai sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis išliko palyginti stabilus. Šios tendencijos kelia smalsumą dėl galimų šių svyravimų priežasčių ir vėlesnių Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų perspektyvų.