Stiklita Šiauliai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Stiklita Šiauliai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, mes analizuojame darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 26 darbuotojai, kurie per metus sumažėjo 3,7 proc. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1 025 eurai, o per metus jis išaugo 14,9 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos Bendrovė turėjo 25 darbuotojus, o tai reiškia šiek tiek didesnį metinį nuosmukį - 3,8 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 085 eurų, t. y. 5,9 proc. daugiau nei prieš metus.

Įžengus į 2023 m. gruodžio 31 d. duomenis, atrodo, kad bendrovėje vyksta teigiami darbo jėgos pokyčiai. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 12,0 %, iš viso 28 darbuotojai. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat pastebimai šoktelėjo iki 1 298 eurų ir per metus išaugo 19,7 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius bėgant metams svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuolat augo nevienodu tempu. Didžiausias pagerėjimas pastebimas 2023 m., tiek darbuotojų skaičiaus augimo, tiek vidutinio darbo užmokesčio augimo per metus atžvilgiu. Apskritai, Bendrovė patyrė tiek pakilimus, tiek nuosmukius savo personalo ir atlyginimų tendencijose.