GSV Group, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GSV Group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 27 darbuotojus ir vidutinį 1835 EUR darbo užmokestį vienam darbuotojui. 2020-2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 8 proc., o vidutinis darbo užmokestis - 31,7 proc.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė turėjo 26 darbuotojus, t. y. 3,7 proc. mažiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui dar labiau išaugo - iki 2431 euro, t. y. 32,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Trečioji Bendrovės nuotrauka, užfiksuota 2023 m. gruodžio 31 d., atskleidžia, kad darbuotojų skaičius per metus padidėjo 11,5 proc. iki 29 darbuotojų. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis augo lėčiau ir per metus padidėjo 5,4 proc. ir pasiekė 2562 eurus.

Nagrinėjant šiuos duomenis, 2021-2022 m. Bendrovės darbo jėgos darbuotojų skaičius sumažėjo, o tai gali turėti įtakos įvairiems veiksniams, pavyzdžiui, technologiniam priėmimui, verslo poreikiams ar reorganizavimui departamentuose. Nepaisant darbo jėgos mažėjimo, atlyginimai ir toliau augo įspūdingu tempu. 2021-2022 m. vidutinis darbo užmokestis išaugo daugiau nei 11 proc., nepaisant mažesnio darbuotojų skaičiaus.

Vertinant 2022-2023 m. laikotarpį, matyti, kad bendrovės darbo jėga šiek tiek sumažėjo, nes darbuotojų skaičius išaugo 11,5 %. Šis mažas atgimimas, be darbo jėgos, galėtų reikšti teigiamą įmonės personalo strategijos pokytį arba poreikį daugiau žmogiškųjų išteklių, kad būtų pasiekti verslo tikslai ir reikalavimai. Be to, 2023 m. vidutinis darbo užmokestis augo šiek tiek arčiau vieno skaitmens teritorijos, t. y. 5,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Taigi, nors per trejus metus (2021-2023 m.) bendras darbuotojų skaičius svyravo, Bendrovės darbo užmokesčio tyrimas rodo nuoseklią ir reikšmingą augimo tendenciją. Specializuotos pozicijos, didesnis produktyvumas, ar talentingų darbuotojų atsiradimas gali būti veiksniai, prisidedantys prie šio tvaraus augimo vidutinis darbo užmokestis.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendras darbuotojų skaičius per trejus metus svyravo, bendra tendencija rodė didėjantį vidutinį darbo užmokestį, o tai rodo, kad Bendrovė gali investuoti į savo darbuotojus, laikui bėgant, atlygindama už jų produktyvumą, dalyvavimą ir įgūdžius. Be to, būtų įdomu pažvelgti į tokius veiksnius kaip talentų įsigijimo strategijos, efektyvūs įmonių sprendimai ir darbo jėgos planavimas, kurie galėtų lemti šias užimtumo ir atlyginimų tendencijas.