K2 LT, AB darbuotojai ir atlyginimai

K2 LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje aptariamos 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. pabaigoje bendrovė turėjo 120 proc. daugiau darbuotojų nei praėjusiais metais, iš viso 12 darbuotojų. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 4 029 EUR, t. y. 13,3 % didesnis nei pernai.

2022 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė pastovią darbo jėgą, turinčią 12 darbuotojų, ir per metus išaugo 0 %. Nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis atlyginimas šiek tiek sumažėjo - 0,4 %, todėl vidutinis darbuotojo atlyginimas siekė 4 014 EUR.

Nagrinėjant 2023 m. pabaigą, matyti, kad Bendrovė ir toliau turėjo stabilų darbuotojų skaičių - 12, o tai yra 0 % metinis augimas. Priešingai stabiliam darbuotojų skaičiui, vidutinis atlyginimas sumažėjo 3,6 proc. iki 3 872 eurų. Tai rodo, kad per pastaruosius trejus metus bendrovės darbo užmokestis svyravo.

Per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius labai išaugo. Tačiau ši teigiama darbuotojų skaičiaus tendencija neatspindėjo atlyginimo, nes darbo užmokesčio augimas svyravo, o užfiksuoti ir teigiami, ir neigiami pokyčiai. Kaip mes ir toliau į ateinančius metus, būtų įdomu stebėti, ar šie darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos stabilizuosis ar toliau kinta bendrovės.