Elektrėnų energetikos remontas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Elektrėnų energetikos remontas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. organizacijoje dirbo 182 darbuotojai, t. y. 1,1 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo metu vidutinis atlyginimas buvo 2 056 eurai, o metinis augimas buvo nedidelis - 0,9 proc.

Kitais metais įvyko reikšmingų pokyčių tiek užimtumo, tiek atlyginimų rodikliuose. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbo jėga, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 8,8 proc. iki 198 darbuotojų. Atitinkamai sparčiau augo ir vidutinis darbo užmokestis: 18,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais, todėl vidutinis mėnesinis darbo užmokestis siekė 2 439 eurus.

Iki gruodžio 31, 2023, augimas susidūrė su ankstesniais metais išliko. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 32,3 proc. ir sudarė 262 darbuotojus. Nors vidutinis atlyginimas ir toliau didėjo, metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, sulėtėjo iki 5,5 proc. Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbuotojai uždirbdavo vidutiniškai 2 573 EUR mėnesinį atlyginimą.

Apibendrinant galima teigti, kad analizė rodo, jog bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis didėja daugelį metų. Nors 2022 m. metinis užimtumo augimas buvo reikšmingas, darbo užmokesčio augimas buvo nevienareikšmis, o per visą stebimą laikotarpį keitėsi ir stabiliai, ir sparčiai.