APUS TURTAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

APUS TURTAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Apžvelgdami Bendrovės pastarųjų trejų metų užimtumo ir darbo užmokesčio statistiką, galime nustatyti keletą pagrindinių tendencijų. 2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, t. y. tiek pat, kiek ir praėjusiais metais. Tai reiškia, kad per metus padidėjo 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 8 491 euras, t. y. 358,3 proc. didesnis nei prieš metus.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos duomenų, tos pačios tendencijos išlieka ir toliau - Bendrovėje vis dar dirba 5 darbuotojai. Tai reiškia metinį darbuotojų skaičiaus sąstingį, nes metinis augimas yra 0,0 %. Nepaisant to, vidutinis atlyginimas per metus sumažėjo 44,8 %. Vidutinis darbo užmokestis dabar siekia 4 685 eurus.

Galiausiai iki 2023 m. pabaigos, nepaisant rinkos pokyčių, Bendrovė išlaiko tiek pat darbuotojų (5). Tai rodo 0,0 % metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis 2023 m. dabar yra 5 380 EUR, t. y. 14,8 % didesnis nei prieš metus.

Nagrinėjant pateiktus duomenis, galime teigti, kad darbuotojų skaičius išliko gana stabilus šioje Bendrovėje - 5 trejus metus iš eilės. Nepaisant vidutinio darbo užmokesčio svyravimų, tiek augimo tempas, tiek nuosmukis yra gana žemas. Tai gali reikšti, kad Bendrovė išlaiko sveiką pusiausvyrą tarp darbuotojo atlyginimo ir darbuotojų skaičiaus per tam tikrą laiką.

Kadangi per pastaruosius trejus metus darbuotojų skaičius nesikeitė, tai rodo, kad Bendrovei pavyko išlaikyti stabilią darbo jėgą, nepaisant ekonominių iššūkių. Darbo užmokesčio sumažėjimas 2022 m., po to augimas 2023 m., kaulai už potencialias išmokas darbuotojams arba išlaidų mažinimą 2022 m. ir vėlesnis darbo užmokesčio padidėjimas iki 2023 m. Nors, be tolesnio konteksto, tikslios tokių pokyčių priežastys išlieka spekuliatyvios. Tačiau Bendrovė sugebėjo išlaikyti savo darbo jėgos dydį ir kartu patyrė darbo užmokesčio svyravimų. Todėl svarbu, kad Bendrovė ir toliau rastų pusiausvyrą užtikrinant darbuotojų pasitenkinimą, tuo pat metu išlaikant Bendrovės finansinę būklę.