DONARTA, UAB (302250984) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DONARTA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius, remiantis pateiktais duomenimis, buvo 5 darbuotojai, kurie išliko nepakitę, palyginti su praėjusiais metais, t. y. 0,0 proc. metinis augimas. Kalbant apie darbo užmokestį, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 870 eurų, t. y. 13,3 proc. didesnis nei ankstesniais metais.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius nepasikeitė, ji vis dar išlaikė 5 darbuotojus, o jos metinis augimas buvo stabilus - 0,0 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo mažiau - 0,7 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 876 eurus.

Iki 2023 m. bendrovės darbuotojų skaičius toliau auga ir dabar joje dirba 6 asmenys, t. y. 20,0 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo (-0,2 %), todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 875 EUR.

Atsižvelgiant į pateiktus duomenis, atrodo, kad Bendrovė nuolat auga, nes per pastaruosius dvejus metus padidėjo darbuotojų skaičius. Tai rodo sveiką verslo operacijų plėtrą ir potencialią darbo jėgos plėtrą. Nepaisant to, atrodo, kad vidutinis darbo užmokesčio augimas nėra panašus į darbuotojų skaičiaus didėjimą, atspindintį skirtingą politiką, pvz., naujų darbo vietų kūrimą arba konkrečius didinimus, kuriuos lemia bendra ekonominė aplinka.

Be to, būtina atsižvelgti į nurodytą duomenų intervalą. Ji apima gana siaurą taikymo sritį, apimanti tik keletą metų. Išsamesnei analizei reikėtų papildomų ankstesnių ir vėlesnių metų duomenų, kad būtų galima gerai suprasti Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų struktūros tendencijas ir tendencijas.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad stabilus Bendrovės darbuotojų skaičius ir nedidelis metinis augimas bei padidėjęs vidutinis darbo užmokestis rodo galimą Bendrovės padėties stiprinimą jos veiklos srityje. Tačiau reikia būti atsargiems aiškinant šias tendencijas, nes pateiktų duomenų apimtis yra ribota. Ateityje analizuojant turėtų būti gauta daugiau esminių duomenų, kad būtų galima patikimai įvertinti Bendrovės trajektoriją.