Arkties kelias, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Arkties kelias DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus analizuojami duomenys atskleidžia bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, kurios rodo ir augimą, ir svyravimus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 14 darbuotojų, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus išaugo 16,7 proc. Per šį laikotarpį vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 867 EUR, kuris, palyginti su praėjusiais metais, taip pat padidėjo 53,7 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo. Pastebėta, kad darbuotojų skaičius sumažėjo 7,1 proc., palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 34,0 % ir pasiekė 2 502 EUR vienam darbuotojui.

Gruodžio 31 d. pabaigoje, 2023 m., bendrovės darbo jėga toliau mažėjo. Jame dirbo 12 darbuotojų, t. y. 7,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nors darbo jėga palaipsniui mažėjo, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - 0,8 proc. mažesnis nei prieš metus. Vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis 2023 m. pabaigoje sudarė 2 482 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų, vidutinis darbo užmokestis bendrovėje nuolat didėjo, o tai rodo galimą dėmesį darbo jėgos kokybei ir stabilumui, kartu užtikrinant konkurencingus atlyginimus.