Kupiškio rajono šv. Kazimiero vaikų globos namai, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Kupiškio rajono šv. Kazimiero vaikų globos namai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 35 darbuotojus, o per metus užimtumas sumažėjo 7,9 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį sudarė 1 393 EUR, t. y. 25,9 % daugiau nei per metus, palyginti su praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (35) ir patyrė nedidelį teigiamą 0,0 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 1 605 EUR, t. y. per metus padidėjo 15,2 %.

Iki 2023 m. bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 33, t. y. 5,7 proc. per metus, palyginti su 2022 m. darbuotojų skaičiavimu. Nepaisant to, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis toliau augo ir iš viso siekė 1 890 EUR, t. y. 17,7 proc. daugiau nei 2022 m. užfiksuotas vidutinis darbo užmokestis.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau atlyginimai gerokai padidėjo, o tai rodo, kad per metus padėtis pagerėjo. Labiausiai pastebimas augimas buvo užfiksuotas 2022 m., kai tik per vienerius metus atlyginimai padidėjo 15,2 proc. Šios tendencijos rodo, kad bendrovės darbuotojų atlyginimai apskritai pagerėjo, tačiau daugiau dėmesio reikėtų skirti strategijoms, kuriomis siekiama išlaikyti stabilų darbuotojų skaičių.