AIZ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AIZ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 20 darbuotojų, t. y. 33,3 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su darbuotojų skaičiumi. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1161 euras, o per metus jis padidėjo 28,3 %.

Kitais, 2022 m., įvyko tam tikrų pokyčių Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų dinamikoje. Bendras darbuotojų skaičius išaugo 20.0% per metus, todėl darbo jėgos 24 asmenys. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui toliau didėjo lėčiau - 7,2 proc. per metus. Ši suma buvo 1245 eurai.

2023 m. pabaigoje matome, kad Bendrovė ir toliau įdarbino daugiau darbuotojų, nors lėčiau, o jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 4,2 %. Tačiau darbuotojai patyrė stulbinantį 35,9% metinį atlyginimų šuolį. Vidutinis darbo užmokestis dabar siekia 1692 eurus.

Stebint šias tendencijas galima daryti išvadą, kad 2021 m. Bendrovė patyrė didelį darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų augimo šuolį. 2022 m. augimo sulėtėjimas gali rodyti rinkos sąlygas arba išteklių paskirstymo strategijas. Vis dėlto pažymėtina, kad per šiuos tris laikotarpius atlyginimai nuolat didėjo, nepaisant užimtumo rodiklių svyravimų. Tai gali reikšti Bendrovės investicijas į savo žmogiškąjį kapitalą ir iniciatyvų požiūrį į išlaikyti ir apdovanoti savo darbuotojus.