Noewe, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Noewe DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 38 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis siekė 3461 eurą, t. y. 18,8 proc. daugiau nei per metus, palyginti su darbuotojų skaičiumi ir 16,7 proc. daugiau nei vidutinis darbo užmokestis. Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbo jėga šiek tiek sumažėjo - 36 darbuotojai (5,3 proc. per metus), tačiau vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - 9 proc., palyginti su praėjusiais metais, iki 3772 eurų. 2023 m. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 30 (-16,7 proc. per metus), o vidutinis darbo užmokestis, nors ir šiek tiek sumažėjęs - 0,3 proc., iš esmės išliko stabilus - 3762 eurai.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėga svyravo, o darbuotojų skaičius mažėjo. Tačiau toliau augo darbuotojų atlyginimai: 2021 ir 2022 m. vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo atitinkamai 16,7 % ir 9 %. Nepaisant to, kad 2023 m. bendras darbo užmokesčio augimas šiek tiek sumažėjo, ši korekcija buvo tik 0,3 % ir vis dar išliko gana panaši į praėjusių metų lygį.

Kalbant apie ateitį, atrodo, kad Bendrovės dėmesys gali būti nukreiptas į darbo jėgos stabilizavimą prieš toliau didinant atlyginimus. Dėl nepastovių ekonominių sąlygų galima tikėtis tokių darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio augimo tempų svyravimų. Ateinančiais metais gali tęsti šią tendenciją, nes Bendrovė greičiausiai bus iš naujo įvertinti savo darbo jėgos poreikius ir darbuotojų darbo užmokestį, reaguojant į rinkos ir ekonomikos pokyčius.

Apskritai, Bendrovė gali didžiuotis tuo, kad nuo 2021 m. darbuotojų atlyginimai nuolat didėjo, o vidutinis darbo užmokestis dabar pasiekė apie 3770 EUR. Nepaisant neseniai sumažėjusios darbo jėgos, Bendrovės darbo užmokesčio strategija išlaikė teigiamus metinius augimo tempus. Ateityje daug dėmesio bus skiriama darbo jėgos stabilizavimui ir didinimui, taip pat tvariai darbo užmokesčio struktūrai užtikrinti.