Cela, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Cela DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų augimo tendencijos šiek tiek svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, o tai reiškia 0 % metinį pokytį. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui per šį laikotarpį buvo 1948 eurai, t. y. 27,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 16,7 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 12,1 proc. iki 2183 eurų.

Pereinant prie 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovė parodė darbuotojų atsigavimo požymių, kurie, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 20 %. Darbuotojų skaičius 2023 m. vėl 6. Tuo tarpu vidutinis atlyginimas padidėjo kukliau - 4,3 proc. ir, palyginti su praėjusiais metais, siekė 2277 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad darbuotojų duomenys šiuo laikotarpiu šiek tiek svyravo, nors darbo užmokestis augo nuosekliai, tačiau nevienodai. Atsižvelgiant į tai, kad darbuotojų skaičius atsigauna nagrinėjamo laikotarpio pabaigoje, bus įdomu pamatyti, ar ši tendencija išliks ir ar darbo užmokesčio augimo tempas išliks stabilus, ar bus laikomasi panašios tendencijos, kaip ir darbuotojų skaičius vėlesniais metais.