Hoteliers Co., UAB darbuotojai ir atlyginimai

Hoteliers Co. DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama trejų metų informacija apie įmonės darbuotojus ir atlyginimus. Išanalizuokime 2021-2023 m. tendencijas.

2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 10 darbuotojų, t. y. 25 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių metų atlyginimas buvo 4414 eurų, t. y. 75 proc. daugiau nei prieš metus. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius ir atlyginimai gerokai padidėjo.

2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, t. y. 30 % per metus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 13% ir pasiekė 4989 eurus. Tai rodo, kad bendrovė galėjo sutelkti dėmesį į patyrusių darbuotojų išlaikymą ir personalo skaičiaus mažinimą.

Dabar, 2023 m., bendrovė dar labiau sumažino savo darbuotojų skaičių iki 6, t. y. per metus sumažėjo 14,3 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar labiau - 28,7 proc. per metus ir pasiekė 6420 eurų. Tai reiškia, kad įmonė keičia savo veiklos kryptį, kad užtikrintų didesnį darbo užmokestį mažiau darbuotojų.

Apskritai, nors darbuotojų skaičius laikui bėgant mažėjo, bendrovė gerokai padidino savo darbuotojams mokamą vidutinį darbo užmokestį. Tai gali reikšti, kad įmonės strategija pereiti nuo kiekybės prie kokybės, pirmenybę taupesnė darbo jėga su aukštesnės kvalifikacijos ir geriau atlyginamų asmenų. Tai gali būti atsakas į įvairius veiksnius, pavyzdžiui, besivystančios pramonės, reorganizavimo, ar užsakomųjų tam tikrų darbo vietų. Tačiau turėkite omenyje, kad individualios aplinkybės ir konkrečios pramonės sąlygos turės įtakos šioms svarbiausioms tendencijoms.