LVN.LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LVN.LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojai ir atlyginimai pastebimai keitėsi. Mūsų analizė apima 2021 m. pabaigos 2022 m. duomenis ir numatomus 2023 m. pabaigos duomenis.

2021 m. pabaigoje Bendrovė pasižymėjo 8 darbuotojų darbo jėga, kurios metinis augimas siekė 14,3 %. Tuo pat metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 670 EUR, nors jis nelabai padidėjo, o, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 2,4 %.

2022 m. įmonė toliau augo įspūdingu tempu - darbuotojų skaičius padidėjo 12,5 % ir iki metų pabaigos pasiekė 9. Vidutinis darbo užmokestis Bendrovėje taip pat labai išaugo. Darbo užmokestis, palyginti su praėjusių metų rodikliu, padidėjo beveik dvigubai ir šoktelėjo 37,8 proc. iki 924 eurų vienam darbuotojui.

Išėjimo projekcijos Bendrovei rodo reikšmingą personalo ir piniginės kompensacijos padidėjimą, nes mes einame į 2023. Tikimasi, kad įmonė turės 15 darbuotojų, o tai reiškia įspūdingą 66,7 proc. darbo jėgos augimą per metus. Kartu numatomas ir 23,9 proc. darbo užmokesčio augimas. Darbuotojai gali tikėtis, kad iki metų pabaigos vidutinis darbo užmokestis sieks 1145 EUR, t. y. gerokai padidės nuo 2022 m. pradžios.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė patyrė sveiką ir daug žadantį augimą ne tik darbuotojų skaičiaus, bet ir darbuotojų darbo užmokesčio srityje per tam tikrą laiką. Nuo didelės darbo jėgos plėtros iki ryškaus vidutinio darbo užmokesčio augimo, pastaraisiais metais bendrovė demonstravo palankias darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.