Baltic Energy Service, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baltic Energy Service DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 55 darbuotojus, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 36,0 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 5,1 %. 2022 m. darbuotojų skaičius išliko gana pastovus - 55 darbuotojai vis dar dirbo, nors per metus jis neaugo. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo, su 6,5 % daugiau nei pernai.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 40, t. y. 27,3 %, palyginti su praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - per metus jis padidėjo 15,7 %. Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus Bendrovės darbo jėga svyravo, tačiau atrodo, kad vidutinis darbo užmokestis kasmet nuosekliai augo. Pažymėtina, kad darbo užmokesčio augimas buvo žymiai didesnis per pastaruosius metus užfiksuotas, nors darbuotojų skaičius sumažėjo.

Akivaizdu, kad per trejus aptariamus metus Bendrovė patyrė ir darbuotojų skaičiaus, ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčių. Tačiau, svarbu pripažinti, kad šie pokyčiai gali turėti įtakos įvairių veiksnių, tokių kaip rinkos poreikius, verslo strategijos sprendimus ar reorganizacijas. Tai nėra įtikinami iš pateiktų duomenų, jei personalo ar atlyginimo pokyčiai rodo augimą ar nuosmukį verslo. Nepaisant to, reikšmingas vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas 2023 m. gali reikšti, kad Bendrovė daugiau investuos į darbo sąnaudas. Reikėtų pažymėti, kad pateikti duomenys leidžia stebėti ir aiškinti, tačiau nepateikia galutinio šių tendencijų paaiškinimo. Norint tiksliau prognozuoti pateiktas tendencijas, reikės daugiau informacijos apie Bendrovės strateginius poreikius ir sektoriaus veiklą.