Gintlaima, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gintlaima DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 9 darbuotojus, kurie per metus išaugo 12,5 %. Vidutinis visų darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 540 eurų, t. y. neigiamas 5,1 proc. metinis augimas.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 10, o metinis augimas siekė 11,1 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 685 eurų, t. y. 26,7 proc. per metus.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7, todėl metinis augimas buvo neigiamas - 30,0 %. Nepaisant šio nuosmukio, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir siekė 736 eurus, t. y. per metus padidėjo 7,4 %.

Atsižvelgiant į pateiktą informaciją, akivaizdu, kad skirtingais imties metais Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio lygis svyravo. Kalbant apie užimtumo rodiklius, 2021 ir 2022 m. Bendrovė patyrė augimą, nors 2023 m. darbo užmokestis iš pradžių sumažėjo, tačiau vėliau nuosekliai gerėjo, o 2022 m. darbuotojai labai padidino atlyginimus. Šie svyravimai gali reikšti įvairius veiksnius, turinčius įtakos Bendrovei, pavyzdžiui, ekonomiką, rinkos konkurenciją ar strateginius vidaus pokyčius.

Apibendrinant galima teigti, kad per pirmuosius dvejus metus Bendrovės užimtumas nuosaikiai augo, o trečiaisiais metais gerokai sumažėjo, nors vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį gerokai padidėjo. Šie pokyčiai pabrėžia iššūkius ir triumfus, kuriuos Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus ir atlyginimo atžvilgiu.