ADAMPOLIS-NT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ADAMPOLIS-NT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galime analizuoti bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 13 darbuotojų, kurių metinis sumažėjimas buvo -27,8 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis eurais, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo - 62,5 proc. ir sudarė 1656 eurus.

Po metų, iki 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 13, o tai reiškia 0,0 proc. metinį pokytį. Pažymėtina, kad vidutinis darbo užmokestis padidėjo 14,5 proc. iki 1897 eurų.

Peršokus į 2023 m. pabaigą, Bendrovė vis dar išlaikė tą pačią 13 darbuotojų darbo jėgą, o metinis augimas siekė 0,0 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - 30,9 % ir pasiekė 2484 eurus.

Apskritai, Bendrovė parodė stabilią darbo jėgą tam tikrame duomenų rinkinyje, o metinis darbo užmokestis kasmet didėjo daugiau nei 14 %. Šie skaičiai rodo dideles investicijas į darbuotojų kompensavimą, nepaisant to, kad per pradinį laikotarpį sumažėjo darbuotojų skaičius. Nors per pastaruosius dvejus metus darbuotojų skaičius išlieka pastovus, didėjantis vidutinis darbo užmokestis rodo darbo užmokesčio augimo tendenciją Bendrovėje.