AUTORAUD, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AUTORAUD DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje aptariame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurių metinis augimas nebuvo. Tuo metu vidutinis atlyginimas buvo 675 eurai, o metinis augimas siekė 11,7 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 5, o praėjusiais metais stebima tendencija išliko nepakitusi. Nors darbuotojų skaičius nepasikeitė, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 752 eurų, t. y. 11,5 proc. per metus.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. įvyko reikšmingas pokytis. Darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -20,0 %, iš viso 4 darbuotojai. Nors darbuotojų skaičius sumažėjo, Bendrovės darbo užmokestis pastebimai išaugo. Vidutinis atlyginimas padidėjo iki 951 euro, o tai yra įspūdingas 26,5 proc. metinis padidėjimas.

Apskritai, bendrovės darbuotojų dydis ir darbo užmokesčio augimas nevienodi. Per dvejus metus darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, o vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo dviženkliais procentais. Staigus darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, pastebėtas 2023 m. gruodžio mėn., kartu su didėjančiu darbo užmokesčio skirtumu gali reikšti, kad žmogiškųjų išteklių strategijoje daugiau dėmesio skiriama aukštesnei kokybei ir daugiau apmokamiems darbuotojams, o ne kiekybei.