Hobby Horse, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Hobby Horse DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejų metų laikotarpį, galime pastebėti didelius darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 1200 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 1 279 EUR, o metinis augimas - 20,5 %.

Tačiau 2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 1000 ir per metus gerokai sumažėjo - 16,7 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 11,8 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1 430 eurų.

Persikėlus į 2023 m. pabaigą, mūsų analizė rodo dar didesnį nuosmukį: darbuotojų skaičius sumažėjo iki 600, o tai yra stulbinantis 40,0 % sumažėjimas per metus. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - palyginti su 2022 m., jis padidėjo 3,8 %, o tai reiškia naują vidutinį darbo užmokestį - 1 485 EUR.

Šie darbo jėgos dydžio ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai atspindi sudėtingą bendrovės kraštovaizdį, didėjant darbo užmokesčio sąnaudoms, nepaisant akivaizdžiai sumažėjusios darbo jėgos. Tolesni tyrimai ir analizė būtų reikalaujama nustatyti pagrindines priežastis, kurios gali būti vairavimo šias tendencijas.