Deidra, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Deidra DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 638 EUR, o per metus padidėjo 5,0 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbo jėga gerokai padidės. Per šį laikotarpį prie darbo užmokesčio prisidėjo 7 darbuotojai, o metinis augimas siekė 40,0 %. Kartu su šiuo darbuotojų skaičiaus augimu vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 10,7 proc. iki 706 EUR.

Tačiau 2023 m. Bendrovės darbo jėgos grafikas šiek tiek sumažėjo. Iki metų pabaigos darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, t. y. per metus sumažėjo 28,6 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo - 18,0 % ir pasiekė 834 EUR.

Akivaizdu, kad nuo 2021 m. Bendrovė patyrė užimtumo ir darbo užmokesčio augimo svyravimų. Nepaisant to, kad 2023 m. darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėja. Tai gali reikšti, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria konkurencingas algas išlaikyti esamus darbuotojus ir pritraukti naujų talentų. Nepaisant to, darbo rinkos dinamika ateinančiais metais nulems, ar Bendrovė gali išlaikyti šį darbo užmokesčio augimą. Aiškūs darbo jėgos valdymo planai ateityje, atsižvelgiant į galimus rinkos pokyčius ir konkurenciją, išliks labai svarbūs strateginiam įmonės augimui ir darbuotojų pasitenkinimui.