Mabena, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Mabena DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, mes pastebėjome reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 12 darbuotojų, t. y. per metus išaugo 9,1 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 683 eurai, nors, palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo -2,4 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat kaip ir praėjusiais metais - 12 darbuotojų, o tai rodo 0,0 proc. metinį augimą. Šiuo laikotarpiu darbo užmokestis padidėjo - vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 1,9 proc. iki 696 eurų.

2023 m. Bendrovė patyrė pastebimą darbo jėgos pokytį. Iki gruodžio 31 d. organizacija sumažino savo darbuotojų skaičių iki 9 darbuotojų, o tai lėmė didelį 25,0 % metinį nuosmukį. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, darbo užmokesčio augimas teikia vilčių. Vidutinis šių likusių darbuotojų darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - 28,2 proc., palyginti su praėjusiais metais, iki maždaug 892 eurų.

Apskritai 2021 m. Bendrovės darbo jėgos augimas buvo subalansuotas, o vėlesniais metais svyravo ir darbuotojų skaičius, ir darbo užmokestis. Nors darbo jėgos mažėjimas 2023 m. yra pastebimas, didelis darbuotojų darbo užmokesčio augimas rodo, kad bendrovė stengiasi teisingai kompensuoti savo darbuotojams per šį laikotarpį.