SanoSwiss, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SanoSwiss DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus bendrovės darbuotojų duomenis ir darbo užmokesčio tendencijas 2021, 2022 ir 2023 m., galime pastebėti pastebimus darbo jėgos ir darbo užmokesčio modelius.

2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė turėjo 13 darbuotojų, kurių metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, siekė 8,3 proc. Per tą patį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - 1,7 proc. ir siekė 3 912 eurų.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. darbuotojų skaičius išaugo 7,7 proc. iki 14, o tai reiškia nuolatinį darbo jėgos augimą. Tuo tarpu vidutinis atlyginimas dar labiau sumažėjo - 2,8 proc. ir sudarė 3 802 eurus.

Įmonei persikėlus į 2023 m., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 14 darbuotojų. Tai reiškia, kad metinis augimo tempas 0%, pirmasis atvejis, kad reikšmingų pokyčių darbo jėgos dydžio. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sumažėjo nedaug, bet pastebimai - 2,2 proc. iki 3 718 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovės darbo jėga daugelį metų nuolat didėjo, o vidutinis darbuotojų darbo užmokestis mažėjo, nors ir nedaug. Tai reiškia, kad galima sutelkti dėmesį į plėtrą, kuri gali lemti papildomą įdarbinimą ir netgi konkurenciją vaidmenims, kartu užtikrinant ekonomišką valdymą.