Presa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Presa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, t. y. 7,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 1710 eurų, t. y. 8,1 proc. didesnis nei prieš metus.

Nuo 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 12 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 15,9 %, o vidutinis darbo užmokestis dabar siekia 1982 EUR.

2023 m. darbuotojų skaičius vėl išliko toks pat - 12 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 16,5 proc. iki 2310 eurų.

Aiški pastarųjų trejų metų tendencija. Bendrovės darbo jėga išlaikė stabilų darbuotojų skaičių, tačiau jos metinis darbuotojų skaičius nepadidėjo ar nesumažėjo. Tai gali reikšti, kad Bendrovė teikia pirmenybę darbuotojų išlaikymui, o ne dinamiškam darbo jėgos reguliavimui.

Tuo pat metu vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencijos rodo, kad Bendrovė įsipareigojo gerinti darbuotojų kompensavimą. Vidutinis atlyginimas nuosekliai augo virš infliacijos lygio. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. padidėjo 8,1 %, 2022 m. - 15,9 %, o 2023 m. - 16,5 %. Šie skaičiai rodo, kad Bendrovė vertina aukštesnės kvalifikacijos ir motyvuotą darbo jėgą, taip pateisindama investicijas į darbo užmokesčio didinimą, kad išlaikytų ir pritrauktų geriausius talentus.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius reikšmingai nepasikeitė, tačiau per pastaruosius trejus metus pastebėtas nuolatinis vidutinis darbuotojų darbo užmokestis. Akivaizdu, kad organizacija siekia didinti darbuotojų pasitenkinimą teikdama didesnes kompensacijas ir skatindama išlaikymą, o ne didindama bendrą darbuotojų skaičių.