Virgolitas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Virgolitas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 9 darbuotojus, kurie per metus išaugo -10,0 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui per šį laikotarpį buvo 912 EUR. 2020-2021 m. vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 99,1 proc.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbo jėga sumažėjo iki 8 darbuotojų, tačiau išlaikė pastovų darbuotojų skaičiaus stabilumą, o metinis augimas siekė -11,1 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat labai išaugo ir siekė 1119 EUR, t. y. 22,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė išlaiko stabilią 8 darbuotojų darbo jėgą, todėl jos metinis augimas yra 0,0 %. Tačiau labai sumažėjo vidutinis darbo užmokestis - iki 807 EUR, o tai reiškia, kad vidutinis metinis darbo užmokestis pasikeitė -27,9 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus analizuojamus metus Bendrovės darbo jėga ir vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Svyruojantys modeliai rodo, kad susiduriama su sunkumais siekiant išlaikyti stabilų darbuotojų skaičių ir darbo užmokesčio lygį ekonominių pokyčių akivaizdoje. Tačiau vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija 2021-2022 m. atspindi didėjančią kvalifikuotų darbuotojų paklausą ir darbo vertės koregavimą. Nepaisant to, kad 2023 m. pabaigoje darbo užmokestis sumažėjo, totaluccometnsitieN *rodo, kad darbdaviai patyrė darbo užmokesčio augimą per pastaruosius trejus metus, pabrėžiant didėjančią konkurencinės darbo užmokesčio strategijos svarbą siekiant pritraukti ir išlaikyti darbuotojus.