Dentis LAB, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Dentis LAB DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų duomenis ir atlyginimų tendencijas, galime pastebėti tam tikrus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus.

2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, kurių metinis augimas buvo 0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo laikotarpiu buvo 3 219 eurų, t. y. 183,5 proc. didesnis nei pernai.

Artėjant 2022 m. pabaigai (gruodžio 31 d.), bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, kuris vis dar išliko 7, o tai reiškia, kad jos darbuotojų skaičius nepadidėjo, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau buvo pastebimas pokytis vidutinis darbo užmokestis darbuotojams. Atlyginimas per metus sumažėjo 33,3 proc. ir sudarė vidutiniškai 2 148 EUR.

Iki 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) darbuotojų skaičius sumažėjo iki 6, o tai rodo didelį metinį augimą -14,3 %. Tuo tarpu Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per pastaruosius metus pastebimai padidėjo. Per metus jis išaugo 57,5 proc. ir pasiekė 3 384 eurus.

Per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius mažėjo, o vidutinis jos darbuotojams mokamas darbo užmokestis augo ir svyravo. Šios tendencijos gali nušviesti pokyčius, vykstančius įmonėje, pavyzdžiui, restruktūrizavimą, darbo užmokesčio pakeitimus, atitinkančius rinkos poreikius, arba darbuotojų trintį.