S2P, UAB darbuotojai ir atlyginimai

S2P DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo stebimos reikšmingos personalo ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, t. y. 11,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 3 507 EUR, t. y. 7,1 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. įvyko pastebimas pokytis, nes Bendrovės darbuotojų skaičius siekė 10 darbuotojų - 25,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis šoktelėjo net 444,9 proc. ir pasiekė vidutiniškai 19 110 eurų.

Tačiau, užbaigus 2023 m., Bendrovė patyrė atvirkštinę tendenciją - darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7 asmenų. Tai reiškia, kad darbuotojų augimas per metus sumažėjo 30,0 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis taip pat smarkiai sumažėjo 80,9 % ir sudarė 3 645 EUR per metus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėga ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Sumažėjo darbuotojų skaičius, po to labai išaugo, o vėliau smarkiai sumažėjo. Atitinkamai atrodė, kad vidutinis darbo užmokestis yra toks pat, su dideliais svyravimais per visus metus.