SUPERMAISTAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SUPERMAISTAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejų metų laikotarpį, galime pastebėti keletą reikšmingų pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 63 darbuotojai, o jų darbo jėga per metus išaugo 57,5 %. Jų vidutinis darbo užmokestis eurais buvo 852 eurai, t. y. 34,1 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - 63 darbuotojai, t. y. 0% metinis augimas. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 44,5 proc. ir vienam darbuotojui pasiekė 1231 eurą.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėgos skaičius sumažėjo 61, o per metus sumažėjo 3,2 %. Tačiau atlyginimai ir toliau augo šiek tiek lėčiau, bet stabiliai - vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 22,0 proc. ir pasiekė 1503 eurus.

Šie duomenys rodo įdomų reiškinį: nors darbo jėgos dydis svyravo per šį trejų metų laikotarpį, atlyginimai kasmet nuosekliai didėjo. Nepaisant darbuotojų skaičiaus pokyčių, bendrovės įsipareigojimas sąžiningai ar daugiau kompensuoti darbuotojams išlieka nepakitęs.

Apskritai darbo jėgos augimas daugiausia buvo sutelktas pirmaisiais analizės metais, o atlyginimai kasmet pastebimai didėjo. Atsižvelgiant į darbuotojų skaičiaus mažėjimą ir lėtesnį darbo užmokesčio augimą trečiaisiais metais, verta stebėti, kaip Bendrovė koreguoja savo darbo strategiją ir darbo užmokesčio politiką.