Baltic Technical & Technological Solutions, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baltic Technical & Technological Solutions DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovėje atsirado reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. organizacijoje dirbo 40 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 31,0 %. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 416 eurų, o metinis augimas buvo neigiamas - 21,0 %.

Kitais metais darbuotojų skaičius toliau mažėjo. Iki gruodžio 31, 2022, darbo jėga sumažėjo iki 28, o tai reiškia, kad metinis augimas sumažėjo 30.0%. Tačiau vidutinis atlyginimas padidėjo ir dabar siekia 481 eurą, t. y. 15,7 proc. daugiau nei pernai.

Iš 2023 m. gruodžio 31 d. duomenų matyti, kad darbuotojų tendencijos šiek tiek pasikeitė. Bendrovė išlaikė pastovią 28 darbuotojų darbo jėgą, todėl jos metinis augimas buvo nulinis. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis pastebimai sumažėjo nuo 481 iki 401 euro, t. y. gerokai sumažėjo metinis augimas - 16,7 proc.

Apibendrinant trejų metų bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, pastebėtas didelis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, kartu su svyruojančiais darbo užmokesčio svyravimais. Darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, kartu su įvairiais vidutinio darbo užmokesčio pokyčiais, rodo, kad keičiasi ir potencialiai sudėtingas organizacinis scenarijus.