Stikloporas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Stikloporas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 25 darbuotojus, o vidutinis atlyginimas siekė 1 423 EUR, t. y. per metus padidėjo 4,2 % darbuotojų ir 17,1 % vidutinio darbo užmokesčio. Iki 2022 m. pabaigos ši Bendrovė padidino savo darbo jėgą iki 27 darbuotojų ir patyrė 1 739 EUR vidutinį darbo užmokestį, todėl darbuotojų skaičius per metus padidėjo 8 %, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 22,3 %. Ši augimo tendencija išliko ir 2023 m., nes Bendrovė padidino savo darbuotojų skaičių iki 28 ir išlaikė stabilų 3,7 proc. metinį užimtumo augimą. Vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 15,8 proc. ir pasiekė 2 013 EUR.

Per nurodytą trejų metų laikotarpį Bendrovės darbo jėga nuosekliai augo, o darbuotojų skaičius per metus išaugo 9,6 %. Ženklus vidutinio darbo užmokesčio augimas rodo investicijas į darbuotojų kompensacijas, kurios galiausiai prisideda prie darbuotojų pasitenkinimo, išlaikymo ir galbūt didesnės vertės darbo jėgos. Ši didėjimo tendencija prisideda prie Įmonės strategija orientuota į plečia savo veiklą ir skillset per nuomos ir upskilling esamus darbuotojus. Be to, gerokai išaugę vidutiniai atlyginimai rodo, kad ši bendrovė greičiausiai išlaiko konkurencinį pranašumą darbo rinkoje, kad pritrauktų ir išlaikytų geriausius talentus.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. Bendrovės darbuotojų darbo jėga nuosekliai augo maždaug 9,6 proc. Įspūdingu 15,8 proc. metiniu vidutinio darbo užmokesčio augimu Bendrovė demonstruoja įsipareigojimą tenkinti darbuotojų pasitenkinimą teikdami konkurencingus atlyginimus, stiprindama Bendrovės veiklą ir darbo jėgos augimo strategiją.