MAISTERA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MAISTERA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės, mes išnagrinėsime darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 7 darbuotojai, o tai lėmė 0,0 proc. metinį augimą. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 286 EUR, o metinis augimo tempas - 5,5 %.

Kitais metais, pasibaigusiais 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių. Darbo jėga padidėjo 42,9 % iki 10 darbuotojų. Tačiau kartu su šiuo augimu sumažėjo ir vidutinis darbo užmokestis - iki 1150 EUR vienam darbuotojui, t. y. 10,6 % per metus.

Persikėlus į 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius viršijo 10 darbuotojų ribą ir iš viso pasiekė 11 darbuotojų, o tai rodo lėtesnį, bet nuoseklų 10,0 % augimą per metus. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui toliau mažėjo ir siekė 1 072 eurus, t. y. 6,7 proc. per metus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai svyravo. Nors darbuotojų skaičius nuolat didėjo, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis kilo ir krito. Šis modelis rodo, kad įmonės darbo jėgos ir finansinių išteklių valdymo gudrybės.