Sandas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sandas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, mes galime pamatyti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 21 darbuotojas, o tai reiškia didelį 40,0 % metinį augimą. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 2162 eurai, o per tą patį laikotarpį jų darbo užmokestis gerokai padidėjo - 11,9 proc.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius sumažėjo iki 20, nepaisant numatomo augimo, todėl neigiamas metinis augimas siekė 4,8 %. Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis įspūdingai išaugo iki 2983 eurų, o tai yra įspūdingas 38,0 proc. pokytis per metus.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovė patyrė dar vieną darbuotojų skaičiaus sumažėjimą - darbuotojų skaičius sumažėjo iki 18, t. y. 10,0 % per metus. Nors tai buvo didesnis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas nei praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis šiems darbuotojams toliau didėjo ir siekė 3081 eurą. Tačiau tai buvo laipsniškesnė pažanga - 3,3 proc. daugiau nei pernai.

Apskritai šios tendencijos atskleidžia netikėtus Bendrovės darbuotojų svyravimus ir nuoseklų darbuotojų darbo užmokesčio augimą. Dar pamatysime, kaip šios darbuotojų ir atlyginimų tendencijos vystysis ateinančiais metais.