Tekslora, UAB (302443741) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Tekslora DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, kurie išliko tokie patys kitais, 2022 m. Tačiau 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 9 darbuotojai. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, pasikeitė -10,0 %.

Kalbant apie darbuotojų atlyginimus, 2021 m. vidutinis Bendrovės darbo užmokestis buvo 835 EUR. 2022 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 154 EUR, t. y. 38,6 proc. daugiau nei prieš metus. Šis spartus darbo užmokesčio augimas tęsėsi iki 2023 m., nes vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 1 279 EUR. Dėl to 2022-2023 m. laikotarpiu metinis augimas siekė 10,9 %.

Bendrovės darbo užmokesčio augimas, nors ir įspūdingas, susiduria su tam tikrais iššūkiais. Nedidelis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas 2023 m. rodo, kad dėl didesnių atlyginimų bendrovei galėjo būti sunku išlaikyti savo darbo jėgą. 0 % metinis darbuotojų augimas 2021-2022 ir 2022-2023 m. laikotarpiu gali reikšti, kad bendrovė galėtų pagerinti darbuotojų įdarbinimo ir išlaikymo strategijas, kad užtikrintų būsimą augimą.

Didelis Bendrovės darbo užmokesčio augimas atspindi pokyčius darbo rinkoje ir konkurencingo darbo užmokesčio svarbą siekiant pritraukti ir išlaikyti talentingus darbuotojus. Nors darbo užmokesčio padidėjimas rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi užtikrinti darbuotojų gerovę ir pasitenkinimą, didelis augimo tempas taip pat turi įtakos bendram įmonės išteklių paskirstymui. Ateinančiais metais Bendrovė gali sutelkti dėmesį į darbo užmokesčio išlaidų ir potencialios personalo apyvartos valdymą ir toliau teikti konkurencingus atlyginimus darbuotojams.

Žymiai išaugęs darbo užmokestis, kartu su nedideliu darbuotojų skaičiaus svyravimu, pabrėžia sumanų žmogiškųjų išteklių valdymo ir strateginio planavimo poreikį. Bendrovė turėtų stebėti savo darbuotojų skaičių, optimizuoti nuomos, ir sukurti sulaikymo metodus, o subalansuoti finansines pasekmes didelio masto darbo užmokesčio padidėjimo. Šių iššūkių sprendimas bus lemiamas tvariam Bendrovės augimui ir sėkmei ateityje.