Carttara, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Carttara DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 16 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 2094 EUR, t. y. per metus darbuotojų skaičius išaugo 33,3 %, o vidutinis darbo užmokestis - 9,8 %.

2022 m. Bendrovė išlaikė 16 darbuotojų skaičių. Tačiau jų metinis darbuotojų augimo tempas sumažėjo iki 0,0 %. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 1,2%, palyginti su praėjusiais metais. Šį nuosmukį galėjo lemti įvairūs išoriniai veiksniai arba vidiniai veiksmai, kurių Bendrovė galėjo imtis savo darbo jėgai koreguoti.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo nuo 16 iki 17 darbuotojų. Tai reiškia, kad metinis darbuotojų skaičius išaugo 6,3%. Nepaisant šio augimo, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo -3,9 %. Tai gali būti dėl nuomos daugiau darbuotojų pradinio lygio pozicijas, kurios reikalauja mažesnių atlyginimų.

Per šiuos metus Bendrovės darbo jėgos strategija rodė darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus. 2021 m. ji pastebėjo didelį augimą, o 2022 m. šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokestis. 2023 m. toliau didėjo darbuotojų skaičius, o vidutinis darbo užmokestis toliau mažėjo. Atsižvelgiant į tai, kad šios tendencijos gali keistis keičiantis ekonominiams ir pramonės veiksniams, bendrovei būtina nuolat peržiūrėti savo personalo strategiją ir prireikus prisitaikyti.

Apibendrinant galima teigti, kad konkrečios šių trejų metų atlyginimų ir darbuotojų tendencijos rodo skirtingus modelius, o tai rodo dinamišką Bendrovės pobūdį. Nors būtina pripažinti nuoseklumo trūkumą ir svyruojančius skaičius, šios tendencijos taip pat pabrėžia Bendrovės atsparumą ir gebėjimą prisitaikyti kintančioje rinkoje. Atsižvelgiant į įmonės veiklos rezultatus, siekiama išlaikyti konkurencingą darbo jėgą ir sutelkti dėmesį į būsimą verslo augimą.