Medinės sijos grindys, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Medinės sijos grindys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo pastebimas darbuotojų ir atlyginimų tendencija Bendrovėje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 34 darbuotojai, t. y. 6,3 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas vienam darbuotojui siekė 1 715 eurų, o jo metinis augimas buvo 21,1 proc.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius pradėjo svyruoti. Bendrovėje dirbo 31 darbuotojas, t. y. 8,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1 817 eurų, t. y. šiek tiek padidėjo 5,9 proc. per metus.

Tačiau ši tendencija pasikeitė naujausiais 2023 m. duomenimis. Iki gruodžio mėn. pabaigos Bendrovėje buvo sustiprinta darbo jėga, kurioje dirbo 36 darbuotojai, o tai yra įspūdingas 16,1 proc. metinis augimas. Priešingai nei tikėtasi dėl atlyginimo, 2023 m. buvo pranešta apie vidutinį 1 497 EUR darbo užmokestį, kuris, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 17,6 %.

Šie darbuotojų ir atlyginimų statistiniai duomenys Bendrovės viduje išryškina tiek užimtumo, tiek darbo užmokesčio svyravimus. Nors darbo jėgos augimas ir geresnė kompensacija 2021 m. atrodo nuoseklūs, darbuotojų skaičiaus sumažėjimas 2022 m. kontrastuoja su nedideliu darbo užmokesčio padidėjimu. Labai svarbu stebėti, kaip šios tendencijos tęsis ateinančiais metais, nes Bendrovė valdo tiek savo darbo jėgos dydį, tiek darbuotojų atlyginimą.