Gargždų pramogos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gargždų pramogos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 10 darbuotojų, o darbuotojų skaičius per metus gerokai sumažėjo - 16,7 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 31,1 proc. ir siekė 1 058 eurus.

Laikui bėgant, iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13 %, priešingai, palyginti su mažėjimu, kuris dabar siekia 9 darbuotojus. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 19,3 proc. ir sudarė 1 263 eurus.

Iki 2023 m. gruodžio mėn. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius pasikeitė. Po dvejų nuosmukio metų darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 33,3 proc. Nors metinis darbo užmokesčio augimas sulėtėjo, vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 19,0 proc. ir pasiekė 1 503 eurus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2021 ir 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o darbuotojų atlyginimai reikšmingai išaugo. Iki 2023 m. pabaigos, darbuotojų skaičius pradėjo atvirkštinės tendencijos ir pridedant arba išlaikant darbuotojus, o toliau vertiname savo darbuotojus išlaikyti vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą.