Šildvė, UAB (302461878) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Šildvė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 27 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 10%. Vidutinis atlyginimas darbuotojams per šį laikotarpį buvo 1024 eurai per mėnesį. Per metus vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,5 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 25, t. y. 7,4 proc., palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir pasiekė 1 344 eurus per mėnesį. Tai reiškia, kad metinis darbo užmokestis išaugo 31,2%.

Artėjant 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbo jėga toliau mažėja ir dabar joje dirba 20 darbuotojų, t. y. 20 proc. mažiau nei 2022 m. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis šiuo metu yra dar didesnis - 1 421 EUR per mėnesį. Šiuo laikotarpiu pastebėtas 5,7 proc. metinis augimas.

Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o jos darbuotojams tuo pat metu padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Tai rodo, kad bendrovė gali būti sutelkiant dėmesį į samdyti labiau specializuotą darbo jėgą su didesniais atlyginimais, siekiant savo verslo tikslų. Tačiau ši strategija taip pat galėtų prisidėti prie mažėjančio darbo jėgos skaičiaus, nes gali prireikti įdarbinti mažiau darbuotojų, kad būtų išlaikytas finansinis tvarumas su didesniais atlyginimais. Nepaisant to, bendrovės darbo užmokestis per metus nuolat augo, o tai rodo jos įsipareigojimą investuoti į darbo jėgą, kaip pagrindinį ilgalaikės sėkmės veiksnį.