Aklotos projektai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aklotos projektai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo. Apžvalgoje stebime 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. ir 2023 m. duomenis.

Iki 2021 m. pabaigos Bendrovė turėjo 10 darbuotojų, t. y. -9,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais (per metus). Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 9,1 proc. ir pasiekė 1 014 eurų.

2022 m. bendras darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 9, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 10 %. Nepaisant tebesitęsiančio darbuotojų skaičiaus mažėjimo, vidutinis darbo užmokestis toliau augo nuosaikiau (5,4 %), todėl vienam darbuotojui teko 1 069 EUR.

Įžengus į 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus ir siekė 9, o metinis augimas sudarė 0 %. Tačiau labiausiai reikšmingas pokytis įvyko atlyginimų. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 36,2 proc. ir pasiekė 1 456 eurus, o tai rodo, kad pasikeitė Bendrovės kompensavimo strategijos.

Darbo užmokesčio požiūriu atlyginimai nuolat didėjo, nors augimo tempas svyravo. Kita vertus, Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai mažėjo - per metus jis vidutiniškai sumažėjo apie 9,5 %. Darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio svyravimų tendencijos išryškina galimus strateginius pokyčius bendrovės veikloje ir kompensavimo politikoje.