KAJ MADSEN KAUNAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KAJ MADSEN KAUNAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pateikti bendrovės duomenys rodo reikšmingus darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčius. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 781 darbuotojas, o tai reiškia, kad per metus išaugo 26,2 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis išliko beveik nepakitęs ir, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo (0,3 proc.), o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekė 983 eurus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai išaugo - palyginti su praėjusiais metais, darbo jėga padidėjo 16,9 proc. iki 913 darbuotojų. Taip pat verta paminėti, kad vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį gerokai padidėjo - nuo 983 iki 1165 eurų, t. y. 18,5 proc. daugiau nei pernai.

Kadangi mes judame į 2023 pabaigoje, gruodžio 31 būti konkretūs, augimo modelis ir toliau. Duomenys rodo, kad darbuotojų skaičius gerokai šoktelėjo; Bendrovė perėjo nuo 913 iki 1181 darbuotojų, t. y. per metus išaugo 29,4 %. Nors šis darbuotojų skaičiaus augimas yra puikus, vidutinė darbo užmokesčio tendencija yra konservatyvesnė ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo tik 1,5 proc. ir sudarė 1183 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius labai išaugo, o vidutinis darbo užmokestis kito nevienodai, ir svyravo ir didėjo, ir mažėjo. Įmonei žengiant į ateitį, būtų įdomu pamatyti kryptį, kuria šios tendencijos judės į priekį.