Plasmis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Plasmis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami mūsų bendrovės trejų iš eilės metų duomenis, galime stebėti tiek darbuotojų skaičiaus, tiek vidutinio darbo užmokesčio tendencijas.

2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurie per metus neaugo, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius išliko toks pat kaip ir ankstesniais metais. Vidutinis atlyginimas siekė 544 eurus, užfiksuotas 3,6 proc. metinis augimas.

2022 m. darbo jėga pastebimai nepasikeitė, nes gruodžio 31 d. Bendrovė vis dar įdarbino 4 komandos narius (0,0 proc. metinis augimas). Nepaisant stabilių skaičių, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 598 eurų, t. y. 9,9% metinis augimas.

Peršokus į 2023 m. pabaigoje, buvo pastebėtas reikšmingas pokytis. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai padidėjo - iki 5 (25,0 proc. metinis augimas). Be to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 104 eurais ir dabar siekia 702 eurus (17,4 proc. metinis augimas).

Apskritai 2021 ir 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius buvo stabilus, o 2023 m. pastebimai išaugo. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis nuosekliai augo ir rodė didėjančias investicijas į darbuotojų kompensavimą. Ši tendencija gali atspindėti įsipareigojimą išlaikyti ir pritraukti talentą, kartu atsižvelgiant į jų indėlį į verslą.