Romana & co, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Romana & co DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo pastebimi darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 22 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 4,8 %. Per tą laiką vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekė 566 eurus, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo -1,2 proc.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., darbo jėga sumažėjo - 20 darbuotojų, o tai reiškia neigiamą 9,1 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - vienam darbuotojui jis padidėjo 24,0 proc. iki 702 eurų.

Atidžiau pažvelgus į naujausius 2023 m. gruodžio 31 d. duomenis, matyti, kad Bendrovėje dirbo 18 darbuotojų, t. y. 10,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo, tačiau buvo teigiamas - 0,9 proc. ir pasiekė 709 eurus vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius svyravo ir augo, ir mažėjo, vidutinis darbo užmokestis per pastaruosius dvejus metus nuosekliai augo. Nors buvo pastebėtas darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, neatrodo, kad tai turėjo didelės įtakos kompensacijai vienam darbuotojui bendrovėje.