Esco Medical Technologies, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Esco Medical Technologies DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius nuolat didėjo, o vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 75 darbuotojus, kurie per metus išaugo 10,3 %. Vidutinis šio laikotarpio darbo užmokestis sudarė 2 335 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 3,1 %.

Įžengus į 2022 m., bendrovė toliau stabiliai augo ir pritraukė dar 4 darbuotojus, o iki metų pabaigos pasiekė 79 darbuotojus. Per metus šis rodiklis išaugo 5,3 %. Reikšminga tai, kad vidutinis darbo užmokestis taip pat išaugo 43,0 proc. ir pasiekė 3 340 eurų.

2023 m. įmonė išaugo tik 1,3 proc. ir sudarė tik dar vieną darbuotoją, todėl iki gruodžio pabaigos joje iš viso dirbo 80 darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusių metų augimu, sumažėjo 9,9 %. Todėl iki 2023 m. pabaigos vidutinis atlyginimas sudarė 3 010 EUR.

Apskritai per šiuos metus bendrovė išlaikė teigiamą darbo jėgos augimą, nors jos vidutinis darbo užmokestis kito. Nuoseklus darbuotojų augimas parodė, kad bendrovė yra įsipareigojusi plėsti savo veiklą ir galimybes. Tačiau vidutinio darbo užmokesčio svyravimai parodė, kad bendrovės darbo jėgos kompensavimo aplinka yra sudėtinga.