Akoneer, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Akoneer DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovė patyrė darbuotojų narystės ir atlyginimų tendencijų svyravimų. 2021 m. Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, t. y. 10,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1 983 eurai, o metinis augimo tempas - 7,3 %.

Priešingai, 2022 m. dirbančių asmenų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 66,7 proc. ir pasiekė 15 darbuotojų skaičių. Tuo pat metu vidutinis atlyginimas išaugo 35,5 proc. ir tais metais siekė 2 686 eurus.

Pereinant į 2023 m., darbuotojų skaičius išaugo 6,7 proc. ir sudarė 16 proc. Tačiau vidutinis metinis darbo užmokestis sumažėjo iki 5,7 proc., o bendra suma padidėjo nuo 2 686 iki 2 838 eurų vienam darbuotojui.

Iš akivaizdžių darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčių per trejų metų laikotarpį suprantama, kad iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbo jėga gerokai išaugo, o 2023 m. augimas buvo nuosaikesnis. Nors vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo, tačiau buvo reikšmingų metinio augimo rodiklių svyravimų.

Šie Bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčiai rodo dinamišką organizacinę aplinką. Tebevykstantis balansavimo aktas tarp darbo jėgos dydžio ir darbo užmokesčio struktūros ir toliau reikalautų dėmesio ir kruopštaus valdymo planavimo ateityje.