Donato Jurgaičio odontologijos klinika, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Donato Jurgaičio odontologijos klinika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, pastebima tendencija darbuotojų ir darbo užmokesčio aspektus buvo pastebėtas Bendrovės. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 16 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 23,8 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 2323 eurai, tačiau šis skaičius, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 38,6 proc.

Iki kitų metų pabaigos, t. y. 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbo jėga šiek tiek pagerėjo. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 31,3 proc., t. y. 21 darbuotoju. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - 0,7 proc. ir siekė 2248 eurus.

Tačiau, kaip mes judėti į 2023 (gruodžio 31-oji), atrodo, Bendrovė išgyvena šiek tiek plynaukštėje, kalbant apie darbuotojų skaičių, su darbo jėgos išlieka pastovus 21 darbuotojų. Metinis darbo jėgos augimas šiuo laikotarpiu yra lygus nuliui procentų. Vidutinis atlyginimas taip pat šiek tiek sumažėjo ir sumažėjo 1,0 proc., nes vidutinis atlyginimas siekė 2226 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius dvejus metus bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 23,8 %, o vėliau darbo jėga vėl tapo normali ir padidėjo 31,3 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis apskritai augo, nors 2023 m. jis šiek tiek skyrėsi nuo pakilimų ir nuosmukių.