GEOvandeta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GEOvandeta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, t. y. 14,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1684 eurai, t. y. 15,8 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 6 darbuotojai, tačiau per metus padidėjo 0,0 proc. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 0,7 proc. ir sudarė 1673 eurus.

Persikėlus į 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5 darbuotojų, t. y. 16,7 proc. per metus. Tačiau kartu su šiuo mažėjimu vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 55,1 proc. ir sudarė 2594 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos tris laikotarpius Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Tačiau naujausi duomenys rodo, kad nors darbuotojų skaičius sumažėjo, palyginti su ankstesniais metais, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Tai gali reikšti, kad, nepaisant mažinimo, Bendrovė daro strategines investicijas į savo darbo jėgą, o tai reiškia, kad ji siekia išlaikyti ar net padidinti kiekvieno darbuotojo vertę ir produktyvumą. Reikėtų pažymėti, kad norint gerai suprasti galimą šių tendencijų poveikį arba priežastis, gali prireikti tolesnės analizės.