Bio wood, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Bio wood DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio tendencijos Bendrovė parodė skirtingus modelius. 2021 m. gruodžio 31 d. apžvalgoje Bendrovėje dirbo 41 darbuotojas, o tai rodo didelį 24,2 proc. metinį augimą. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas vienam darbuotojui buvo 1 844 eurai, o metinis augimas - 18,3 %.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 4,9 proc. per metus iki 39 darbuotojų. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 2 276 eurus, o tai yra įspūdingas 23,4 proc. metinis augimas.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius vėl padidėjo, šį kartą 7,7 proc. per metus iki 42 darbuotojų. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 15,3 proc. iki 1 927 eurų vienam darbuotojui. Šis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas gali būti susijęs su veiksniais, pavyzdžiui, darbo jėgos optimizavimu ar regioniniais ekonominiais veiksniais.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį analizuojamą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo ir keitėsi, o vidutinis darbo užmokestis didėjo iki paskutinio stebėjimo. Nevienareikšmiai rezultatai rodo bendrovės gebėjimą prisitaikyti ir gebėjimą prisitaikyti prie darbo jėgos valdymo pokyčių ir darbo užmokesčio pokyčių, kaip nustatyta vyraujančiose rinkos sąlygose.