METAL CONSTRUCTIONS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

METAL CONSTRUCTIONS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant bendrovės trejų metų laikotarpio duomenis, darbuotojų ir atlyginimų tendencijos labai svyruoja. 2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais metais Bendrovėje dirbo 21 darbuotojas, t. y. -27,6 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 41,0 % ir pasiekė 1 170 EUR vienam darbuotojui.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 23. Tai reiškia kuklesnį 9,5 proc. augimą per metus. Nepaisant šio augimo, vidutinis darbo užmokestis didėjo nuosaikiau - 7,8 proc. per metus ir siekė 1 261 eurą.

Priešingai, situacija gerokai pasikeitė, nes 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė uždarė knygas. Šiais metais darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -47,8 %, o darbuotojų buvo tik 12. Deja, vidutinis darbo užmokestis taip pat buvo neigiamas - per metus jis sumažėjo 3,1 proc. ir sudarė 1 222 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. didelį darbuotojų ir darbo užmokesčio augimą atsvėrė gerokai sumažėjęs užimtumas ir darbo užmokestis vėlesniais metais. Šis pokyčių kalneliai rodo dinamišką pobūdį Bendrovės žmogiškųjų išteklių kraštovaizdžio.