Skirmantera, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Skirmantera DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus, remdamiesi pateiktais duomenimis, analizavome Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1 231 eurą, o metinis darbo užmokestis išaugo 17,5 proc.

Pereinant prie gruodžio 31, 2022, darbuotojų skaičius išliko pastovus, dar 6 asmenys. Nepaisant nuolatinės darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 8,6 proc. ir siekė 1 337 eurus.

Iki 2023 m. pabaigos, remiantis duomenimis, Bendrovė ir toliau įdarbino 6 žmones. Per trejus metus darbuotojo dydis reikšmingai nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo, ypač -0,8 proc. per metus, iki 1 326 eurų.

Apskritai bendrovės darbuotojų dydis per šį laikotarpį išliko nepakitęs, o tai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama stabilios ir optimizuotos darbo jėgos išlaikymui, o ne reikšmingai plėtrai. Kita vertus, darbo užmokestis kasmet augo nevienodai, atspindėdamas svyruojančius ekonominius veiksnius ir bendrovės pastangas išlaikyti pusiausvyrą tarp darbuotojų kompensacijos ir veiklos biudžeto.