VOLMIRA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VOLMIRA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 20 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo -4,8 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 638 eurai. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 19, o tai reiškia, kad per metus užimtumas sumažėjo -5,0%. Tačiau kartu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 11,4 proc. iki 638 eurų. Per vienerius metus vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 12,6 proc.

2023 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų ir toliau mažėjo - liko tik 16 darbuotojų, t. y. -15,8 % mažiau nei metų pradžioje. Tačiau kartu su tuo pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis: metinis darbo užmokestis padidėjo 452 eurais ir pasiekė 1 090 eurų. Tai lėmė įspūdingą 51,7 proc. metinį darbo užmokesčio augimą.

Šie statistiniai duomenys kartu parodyti modelį. Kadangi darbuotojų skaičius laikui bėgant sumažėjo, vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo. Atrodo, kad Bendrovė strategiškai teikia pirmenybę savo darbo jėgai, daugiau investuodama į mažiau darbuotojų, greičiausiai pagerins bendrą darbuotojų pasitenkinimą ir produktyvumą. Šis žingsnis gali būti atsižvelgiant į didelį darbo užmokesčio augimą, o tai rodo, kad verslo modelis pasikeitė arba sutelkti dėmesį į talentų pritraukimą ir išsaugojimą. Ši plėtros strategija potencialiai gali lemti kvalifikuotesnę ir stabilesnę darbo jėgą, prisidedančią prie bendrovės augimo ir sėkmės ilgalaikėje perspektyvoje. Tačiau nuolatinis darbuotojų skaičiaus mažėjimas gali kelti riziką Bendrovės veiklos tvarumui, jei ši tendencija išliks be proporcingo produktyvumo didėjimo ar jos verslo strategijos pritaikymo.