KJM invest, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KJM invest DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė pokyčių tiek darbuotojų skaičiuje, tiek vidutiniuose atlyginimuose. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 20,0 %. Šis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas gali rodyti, kad Bendrovė įgyvendino restruktūrizavimo ar išlaidų mažinimo priemones.

2021 m. vidutinis darbo užmokestis bendrovėje buvo 702 EUR, t. y. 0,3 proc. didesnis nei praėjusiais metais. Šis padidėjimas, nors ir nedidelis, rodo, kad bendrovės vidutinis atlyginimas auga.

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 0,0 %. Vidutinis atlyginimas išaugo iki 784 EUR. Tai reiškia, kad 11,8% padidinti vidutinį darbo užmokestį per vienerius metus. Darbo užmokesčio augimas šiuo laikotarpiu rodo, kad įmonė greičiausiai daugiau investuoja į savo darbo jėgą, galbūt reaguodama į pramonės konkurenciją, kvalifikuotų darbuotojų trūkumą arba numatydama būsimą augimą.

Žvelgdami toliau į 2023 m., matome tą patį darbuotojų skaičių ir šiek tiek padidėjusį vidutinį darbo užmokestį, kuris dabar siekia 808 EUR. 3,0 % metinis atlyginimų padidėjimas atitinka praėjusių metų augimą procentais, o tai reiškia, kad darbuotojų atlyginimų didėjimo tendencija išliko.

Apskritai 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, vėliau stabilizavosi, o 2022 ir 2023 m. toliau augo vidutinis darbo užmokestis. Šis darbo užmokesčio sulyginimas nuolat augant gali reikšti, kad Bendrovė prisitaiko prie iššūkių rinkoje ar pramonėje arba tiesiog optimizuoja savo darbo jėgą. Pastaraisiais ekonomikos pakilimų ir nuosmukių laikais ši tendencija atspindi bendrovės užimtumo ir atlyginimų strategijos varomąsias jėgas ir dinamiką.