Girteka cargo, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Girteka cargo DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo stebimos reikšmingos personalo ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonės darbuotojų skaičius buvo 108, o tai rodo 11,3 proc. metinį augimą, palyginti su praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui sudarė 2167 eurus, o jo metinis augimas siekė 7,8 proc.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovė patyrė didelį darbo jėgos pokytį; joje dirbo 88 darbuotojai, o tai, palyginti su praėjusiais metais, smarkiai sumažėjo -18,5 %. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 2652 eurų vienam darbuotojui per metus. Palyginti su praėjusių metų darbo užmokesčiu, šis rodiklis išaugo 22,4 %.

Iki gruodžio 31, 2023, darbo jėga ir toliau smarkiai sumažėjo, sumažėjo stulbinantis -90,9% tik 8 darbuotojų. Tai rodo, kad darbuotojų skaičius sumažėjo kartu su vidutiniu darbo užmokesčiu. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis dabar siekia 2214 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 16,5 %.

Svyruojanti dinamika tarp darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio augimo yra kompleksinio kelio, kurį bendrovė pasirinko personalo ir atlyginimų valdymo požiūriu, pavyzdys. Ženklus darbo užmokesčio augimas pereinamuoju laikotarpiu kartu su tuo pačiu metu darbuotojų skaičiaus mažinimu leidžia priimti alternatyvias bendrovės įdarbinimo strategijas. Panašiai, kontrastingos trajektorijos darbo jėgos dydžio ir darbo užmokesčio augimo pabrėžti potencialiai kritinį laikotarpį organizacijos žmogiškųjų išteklių kraštovaizdžio.